Řecko – nejlepší místo na dovolenou

Publikoval greecehousecz v

Řecko je poklidnou destinací s nekonečnými turistickými možnostmi. Řekové vědí jak si užívat života a mají pověst nejpohostinnějších lidí na světě, jejich vřelost a štědrost k návštěvníkům je příznačná.

 Země nabízí bohatou historii dávných věků, pláže, kavárny, taverny. Plavte se po moři užívejte si bohaté nabídky výletů, projděte se městy, horskými vesničkami s hospůdkami pod platany, vystoupejte do hor, pozorujte želvy a vydejte se svěžími lesními porosty.

 Surfujte, plavte a šnorchlujte v nekonečně modrém průzračném moři.

  Nezapomeňte , že řecká kuchyně je jedna z nejlepších na světě, řecký salát nechutná nikde tak jako v Řecku. Dary moře zpracované v místních tavernách přinášejí kulinářský zážitek na který budete dlouho vzpomínat. Rybáři každý den zásobují místní restaurace čerstvými rybami, krevetami, chobotnicemi, mušlemi.

 Sezona v Řecku je dlouhá a obvykle ještě v listopadu se vykoupete a užijete si slunečných dní, zima je mírná a od dubna se znatelně otepluje. Podzim a jaro je pro výlety jako stvořené, v letních měsících je teplo a je nejlépe je strávit u moře.

Kategorie: Aktuality

0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *